Sere met cementtegels

Bekijk onze stappenplan film

azule 13 cementtegel

Meer dan 600 patronen uit voorraad leverbaar!

Onze collectie cementtegels is groots te noemen. Met meer dan 600 patronen in verschillende kleurstellingen op voorraad heeft Designtegels.nl ontegenzeggelijk de meest imposante collectie cementtegels in Europa.

Verkoop van cementtegels in Belgie. Of u nou woont in Atwerpen, Gent, Brugge, Leuven, Aalst, Chrleroi, Doornik, Gee, Namur, Anderlecht, Schaarbeek, Brussel of Liege, wij leveren dagelijks aan onze Belgische klanten vanuit ons cementtegel depot in Breda. Onze transportkosten houden we zo laag mogelijk maar u kunt er ook voor kiezen om eerst een sample te bestellen via onze website. Op die manier weet u wat u kunt verwachten en kunt u de kwaliteit van onze producten zelf bepalen.

Bent u ondernemer in Belgie? Vraag ons naar de speciale tarieven voor groot zakelijke klanten. Wij werken nauw samen met architecten, projectontwikkelaars, ontwerpers, hotels, restaurants en horeca gelegenheden in Belgie. Met name in de regio Antwerpen, Gent en Brussel kunt u veel van onze projecten terugvinden.